/ részletek / nyomtatás

Látássérültek Speciális Szakiskolája

Látássérültek Speciális SzakiskolájaSajátos nevelési igényű (SNI) tanulókat fogad a Látássérültek Speciális Szakiskolája. A megszerezhető képesítések: megszerezhető képesítések: NÉPI KÉZMŰVES: FAZEKAS, SZŐNYEGSZÖVŐ, KOSÁRFONÓ, FONOTTBÚTOR KÉSZÍTŐ, SZÁMÍTÓGÉPES ADATRÖGZÍTŐ

/ részletek / nyomtatás

Még mindig terjed az influenza

Még mindig terjed az influenzaAz elmúlt héthez viszonyítva az orvosnál influenzaszerű tünetekkel megjelent betegek száma valamennyi korcsoportnál emelkedett, a betegek száma a középkorúaknál több mint duplájára nőtt.

/ részletek / nyomtatás

A gyermekek védelmében (is)

A Fejér megyei népegészségügyi szakemberek a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, megtartották évzáró-évnyitó sajtótájékoztatójukat. Az eseményen a megyei tiszti főorvos, a járási tiszti főorvosok és a népegészségügyi főosztály szakmai irányítói értékelték a 2016. évi munkájukat, valamint előre vetítették 2017. évre tervezett feladataikat.

/ részletek / nyomtatás

LÁTOGATÁSI TILALOM!

LÁTOGATÁSI TILALOM!KÓRHÁZI LÁTOGATÁSI TILALOM – INFLUENZA JÁRVÁNY A MEGYÉBEN SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ INFLUENZA HELYZETRŐL, 2017. JANUÁR 18.

/ részletek / nyomtatás

Gyertyagyújtás az oviban

Gyertyagyújtás az ovibanA Brunszvik Teréz óvodát a gyermekek nagy örömére egy szülő gyönyörű adventi koszorúval lepte meg, olyannal, amelyen kisvasút és szerelvény is található.

/ részletek / nyomtatás

A Templomkertről szerződött az önkormányzat és a plébánia

A Templomkertről szerződött az önkormányzat és a plébánia24-én Haszonkölcsön szerződést írt alá a Martonvásári Római Katolikus Plébánia, valamint Martonvásár Város Önkormányzata. A dokumentumot Kovács Zoltán plébános és dr. Szabó Tibor polgármester mellett a Székesfehérvári Egyházmegye jóváhagyó képviseletében Spányi Antal megyéspüspök is ellátta kézjegyével.