/ részletek / nyomtatás

Vállalkozz digitálisan!

Vállalkozz digitálisan!Október 18-án 10 órától a BBK Központban közel ötven helyi és környékbeli kis- és középvállalkozásnak tartottak előadást új informatikai alkalmazásokról. Az esemény szervezője a FMKIK volt.

/ részletek / nyomtatás

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓLakossági tájékoztató Martonvásár Város környezeti állapotáról, levegőminőségről (pollennaptár), hulladékkezelésről, ivóvízellátásról, szennyvízkezelésről, csapadékvíz elvezetésről, zöldterület gazdálkodásról...

/ részletek / nyomtatás

Idősek Napja Martonvásáron

Idősek Napja MartonvásáronMartonvásár Város Önkormányzata - a Szent László Völgye Segítő Szolgálat lebonyolításában - október 9-én (vasárnap) szervezte meg a városban élő idősek számára az idősek napi ünnepséget. Ezen a napon a Brunszvik Beethoven Kulturális Központ színházterme megtelt a meghívott vendégekkel.

/ részletek / nyomtatás

Népszavazás - Lakossági fórum

Népszavazás - Lakossági fórumSzeptember 19-én a martonvásári lakossági fórum előtt sajtótájékoztatót tartott országgyűlési képviselőnk Tessely Zoltán és dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.

/ részletek / nyomtatás

Budai út - járdafelújítás

Budai út - járdafelújításAki a Budai úton közlekedik, találkozhatott már a járda felújításának munkálataival. Az Ady Endre utca és a Budai út 29. (Martonvásár Ház) közötti járda bontása és építése néhány nappal ezelőtt elkezdődött.

/ részletek / nyomtatás

Indul a 800 millió forintos turisztikai beruházás

Indul a 800 millió forintos turisztikai beruházásJúlius 14-én írták alá Martonvásáron, a Brunszvik-kastély dísztermében azt a dokumentumot, amely rögzíti az Akadémia, annak kutatóintézete, valamint Martonvásár Városának együttműködését az MTA ATK területén folyó turisztikai beruházás során.

/ részletek / nyomtatás

Megemlékezés

MegemlékezésA Magyar Hősök Napja és a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartott megemlékezés a főtéren

/ részletek / nyomtatás

Berkenyefa ültetés az összefogás jegyében

Berkenyefa ültetés az összefogás jegyébenÁprilis 30-án „Bebírók és helyiek” című projekt keretében Etyek, Martonvásár és Vál képviselői fát ültettek Válban. A faültetés jelkép, amely a civilek, önkormányzatok és vállalkozások összefogását hivatott bemutatni.

/ részletek / nyomtatás

Tájékoztatás méhészeti tevékenységet végzőknek

Tájékoztatás méhészeti tevékenységet végzőknekA méhészkedést (méhtartást) minden év február végéig, az újonnan kezdett méhészkedést pedig e tevékenység megkezdésétől számított nyolc napon belül kell bejelenteni a méhek tartási helye szerint illetékes települési önkormányzat...

/ részletek / nyomtatás

Kertbarátoknak

Kertbarátoknak...a melegedő idő egyre több és több munkát ad a kertekben és a terméséért aggódó ember isteni segítséget kért.

/ részletek / nyomtatás

Széchenyi Programiroda nyílt Martonvásáron

Széchenyi Programiroda nyílt MartonvásáronA megnyitón megyei és térségi vezetők is részt vettek. Beszédet Tessely Zoltán, miniszterelnöki biztos mondott, majd dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, Orbán Kristóf, regionális igazgató és dr. Szabó Tibor, valamint a programiroda két dolgozója segítségével ünnepélyesen átvágták a nemzeti színű szalagot.